2 t/m 7 Januari 2021 – Werkdagen Voedselbos

2 januari /13:00 - 7 januari /16:00

In verband met de strengere coronamaatregelen die van kracht zijn sinds 19 december 2020 heeft de werkdag in het voedselbos in januari een geheel andere opzet. Lees daarom onderstaande informatie zorgvuldig door.

Opzet / Planning werkdag voedselbos januari 2021

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen pakken we de werkdag in het voedselbos (in ieder geval in januari) op een andere manier aan:

Hoe?

• De gezamenlijke werkdag op zaterdag 2 januari komt te vervallen en in plaats daarvan kun je kiezen uit meerdere werkmomenten in deze maand op specifieke dagen en tijden (zie “Wanneer?”).
  • Je werkt altijd met maximaal 2 personen. (een uitzondering geldt voor kinderen onder de 12 jaar).
  • Als je NIET bekend bent met de werkzaamheden in het voedselbos, dan geldt dat één persoon (of twee personen uit hetzelfde gezin) SAMEN MET Pieter de werkzaamheden uitvoert/uitvoeren.
  • Ben je WÉL bekend met wat er moet gebeuren (vraag Pieter) dan mag je op andere momenten (zie “Wanneer?”) zelfstandig aan de slag.

Wanneer?

Je kunt je opgeven voor de volgende werkmomenten:

• ’s Middags tussen 13.00 uur en 16.00 uur voor de duur van twee uren op de dagen 2, 4, 5, 6 en 7 januari
  • Wie zich het eerst opgeeft voor een bepaalde dag die gaat voor
  • Opgeven kan per whatsapp bij Pieter 06-46596374
  • Is het die dag onwerkbaar weer dan gaat het niet door en wordt overlegd of er een alternatieve dag afgesproken kan worden.

Zie de zon, niet de wolken

Stichting Haverland is erg verheugd over het feit dat de groep vrijwilligers zo hard groeit. De behoefte om samen te werken, om buiten te zijn, om in de natuur te zijn en om ín die natuur iets ‘goeds’ te doen, wordt alsmaar groter. Het is ook mooi te zien hoe flexibel we telkens weer met z’n allen kunnen zijn. Want ondanks de maatregelen, kan het werk gewoon doorgaan. Als we het nog niet eerder hebben gezegd: bedankt daarvoor!

Begin:
2 januari /13:00