NL DOET is uitgesteld/afgelast ivm Coronavirus

14 maart /10:00 - 14:00

Beste vrijwilligers,

Op advies van het Oranje Fonds, de organisator van de landelijke vrijwilligersdag NL DOET, is onze activiteit van morgen uitgesteld voor wat betreft de officiële opening van de schuilhut en de ondertekening van de beheerovereenkomst. De aanplant van de bessenweide zal zeer waarschijnlijk wel doorgaan, maar met een beperkte groep vrijwilligers.

Voor meer up to date informatie kun je onze Facebookpagina raadplegen.

Voor het derde jaar op rij doen we mee met NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
We zullen gezamenlijk werken in het Voedselbos en voor de kinderen zijn er aangepaste activiteiten. Kortom, het hele gezin is welkom, net zoals de voorgaande jaren. Ook grijpen we deze speciale dag aan om de nieuwe schuilhut officieel te openen.

Aanmelden voor NL Doet

In december hebben we 25 nieuwe bomen aangeplant. Rondom deze bomen planten we op zaterdag 14 maart verschillende bessenstruiken. Hiermee creëren we een structuur van meerdere lagen. Volgens de permacultuur zijn 7 ‘lagen’ ideaal. Klinkt het nogal vaag en wil je direct meer info over het ‘lagen’-principe? Kijk dan eens op de site van permacultuur nederland.
Uiteraard kun je met al je vragen ook terecht bij ons, bijvoorbeeld op zaterdag 14 maart.

Meld je eenvoudig aan via de officiële website, klik hier >>>

Evenement Tags:
, , , ,