Zaterdag 1 februari – Maandelijkse werkdag Voedselbos

1 februari /10:00 - 14:00

Je bent weer van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken in het Voedselbos op zaterdag 1 februari van 10.00 tot 14.00 tijdens de maandelijkse werkdag. Het is tijd voor wat algemeen onderhoud.

Veel nieuwe aanplant

Geanimeerde gesprekken onderweg en klaar om de boompjes te planten.
Hier staan de kastanjes in de tuin bij Pieter in afwachting van een mooi plekje in het bos.

In december en januari hebben we behoorlijk wat nieuwe bomen en bessenstruiken geplant. Zelfs op vrijdag 17 januari heeft een select groepje nog 8 tamme kastanjes van een plekje in het bos voorzien.

Deze keer geen specifieke, maar juist algemene werkzaamheden, zoals het bijwerken van de takkenril, daar waar nodig mulchen, de jonge aanplant verzorgen en andere onderhoudsklussen die nodig zijn.

• tuin/werkhandschoenen.
  • je eigen lunch(boterhammen). Wij zorgen voor de soep.
  • Houd de whatsapp groep in de gaten voor last minute wijzigingen en suggesties voor mee te brengen spullen.

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht: info@stichtinghaverland.nl

Misschien ook handig om te weten: we hebben een Whatsapp-groep. Wil jij bij die groep zodat we sneller en eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren? Stuur dan je telefoonnummer naar Pieter: 06 55 45 99 84.