Zaterdag 2 mei – Maandelijkse werkdag Voedselbos

2 mei /10:00 - 14:00

De maandelijkse werkdag in het Voedselbos zal ook op zaterdag 2 mei gewoon doorgaan. Het is zeer goed te doen om de richtlijnen van het RIVM inzake COVID-19 in acht te nemen. Het bos is immers groot genoeg en de werkzaamheden zijn gevarieerd genoeg om met meerdere mensen tegelijk te werken.

Liever individueel aan de slag & Whatsapp groep

Voor iedereen die graag een steentje wil bijdragen maar ervoor kiest om – wegens de maatregelen – dat niet te doen tijdens de maandelijkse werkdag, kan en mag op elk gewenst moment zelf aan de slag in het Voedselbos. Het is handig om de werkzaamheden af te stemmen. Zorg er daarom voor dat je deel uitmaakt van onze Whatsapp-groep. Daarin delen we met elkaar welke bomen en struiken bijvoorbeeld wel of geen water hebben gehad. Ben je nog geen lid van de groep, maar wil je dat wel worden? Neem contact op met Pieter: 06 46 59 63 74.

De werkzaamheden lopen uiteen van seizen, wateren, jonge aanplant beschermen met paaltjes, notenbomen controleren, invasieve soorten terugdringen, bijenzaden zaaien, en nog veel meer. Eén en ander is afhankelijk van de hoeveelheid regen die er valt.

• tuin/werkhandschoenen.
  • Houd de whatsapp groep in de gaten voor last minute wijzigingen en suggesties voor mee te brengen spullen.

Gezamenlijke lunch

Iedere werkdag schuiven we aan bij ’t Gouden Kwekeriek of in de nieuwe schuilhut voor een lekkere lunch. Iedereen neemt zelf boterhammen mee en vrijwel altijd is er een overheerlijke soep.
Op het moment van schrijven (21-4-2020) beloven we je nog niet dat er op zaterdag 2 mei weer een soep klaar zal staan. Dit is afhankelijk van ieders wens om wel of niet samen te lunchen (in het licht van de maatregelen). Om op de hoogte te blijven verwijzen we wederom naar de whatsapp groep.

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht: info@stichtinghaverland.nl