Zaterdag 3 oktober – Maandelijkse werkdag Voedselbos

3 oktober /10:00 - 14:00

Je bent weer van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken in het Voedselbos op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 14.00 tijdens de maandelijkse werkdag in Voedselbos Haverland.

In ieder geval zullen we het middenpad vrij maken door te maaien met de zeis en we willen het manshoge onkruid bij de jonge aanplant bijwerken zodat we er gemakkelijker bij kunnen tijdens het water geven. We waren van plan om deze jonge aanplant aanstaande zaterdag direct te wateren, maar gezien de regen die voorspeld is, is dat wellicht niet nodig? We zullen zien.

Na afloop genieten we gezamenlijk van een gezonde lunch die bereid wordt door Els. Het is fijn om te weten of je komt én of je mee-eet, zodat Els weet voor hoeveel mensen ze mag koken. 😉

Aanmelden vinden we dus erg fijn, maar het is niet verplicht: info@stichtinghaverland.nl

• tuin/werkhandschoenen.
  • misschien is het handig om laarzen aan te trekken / mee te nemen?
  • een heggenschaar
  • een emmer (voor het geval we toch gaan wateren)

Misschien ook handig om te weten: we hebben een Whatsapp-groep. Wil jij bij die groep zodat we sneller en eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren? Stuur dan je telefoonnummer naar Pieter: 06 55 45 99 84.