Zaterdag 4 mei – Maandelijkse werkdag Voedselbos

4 mei 2019 /10:00 - 14:00

Kom je helpen in het Voedselbos op zaterdag 4 mei? Er is weer vanalles te doen!

ontluikende meerjarige boekweit

Omdat het lentezonnetje zo goed haar best doet en de regen nog even achterwege blijft is het noodzakelijk om het plant- en zaaigoed water te geven. Er staat al vanalles in bloei!

Daarnaast zullen we wederom het verse gras gaan zeisen. Het gras dat tijdens de vorige werkdag is gezeist zullen we als mulch verspreiden. (Wat was ‘mulchen’ ook alweer? Dat lees je hier >>>).

Een fimpje over zeisen?

De meest groene energie is de energie die je niet gebruikt. En dat past wel bij een duurzaam tot stand gekomen voedselbos, nietwaar? Geen electriciteit, geen lawaai, maar pure mankracht en één met de natuur ….

• je eigen lunchboterhammen en misschien een waterflesje als het erg warm wordt? (wij zorgen voor een lekkere kop soep)
  • tuin/werkhandschoenen