Zaterdag 5 juni – Maandelijkse werkdag Voedselbos

5 juni /09:00 - 13:00

Op zaterdag 5 juni ben je weer van harte welkom in Voedselbos Haverland. LET OP: aangepaste starttijd is 09.00 uur i.p.v. 10.00 uur!
Met en zonder ervaring. Jong en oud. Iedereen is welkom. Uiteraard werken we binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen, dus op gepaste afstand en in groepjes van 2 of 4 personen. Lees gauw verder voor wat we gaan doen en wat je mag meebrengen…

Een kleine greep uit de werkzaamheden:

• water geven rondom de nieuwe aanplant
  • snoeien rondom de walnootbomen
  • maaien (zeisen)
  • eventueel nog enkele hibiscus en hazelnoten planten
  • eventueel nog gras verwijderen uit de ‘bogen’.

• Een emmer
  • takkenschaar, takkenzaag, snoeischaar
  • zeis (als je die hebt?)
  • (tuin)werkhandschoenen en geschikt schoeisel

Praktische informatie

De coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht dus we werken in groepjes. Het is essentieel dat je je aanmeldt via info@stichtinghaverland.nl of via de whatsappgroep.

Net zoals de vorige keer lunchen we geheel corona-proof. Wij zorgen voor een eenvoudige, lekkere Ă©n veganistische lunch. In de schuilhut en de ernaast gelegen picknickplek is het goed toeven en er is voldoende ruimte om gepaste afstand te houden.

Mochten er zaken wijzigen, dan wordt je hierover tijdig op de hoogte gebracht via de whatsappgroep.

Website: