Zaterdag 6 juni – Maandelijkse werkdag Voedselbos

6 juni /10:00 - 14:00

Wie is erbij tijdens onze maandelijkse werkdag in Voedselbos Haverland? Er is voldoende mogelijkheid tot het bewaren van gepaste afstand en zoals altijd is er voldoende werk en voor ieder wat wils. We horen graag of we op je mogen rekenen…

We gaan maaien (zeisen), water geven, kwetsbare planten beschermen, de bodem verrijken met het maaisel (mulchen) en er is wat snoeiwerk. Je leest het al, genoeg te doen en alle hulp is weer welkom.

De afgelopen 2 maanden hebben we wegens de coronamaatregelen afgezien van de gezamenlijke lunch met soep en brood. Voor de werkdag op zaterdag 6 juni willen we inventariseren wat de wensen zijn van de deelnemers. Deze inventarisatie is het handigst via de groepsapp. Wil jij zaterdag komen helpen, maar ben je nog geen lid van de groepsapp, stuur dan even een berichtje naar Pieter, dan voegt hij je toe: 06 46 59 63 74.

Els zal in ieder geval een heerlijke taart bakken đŸ˜‰

Verder mag je meenemen:

• (tuin)werkhandschoenen