Zaterdag 6 maart – Maandelijkse werkdag Voedselbos

6 maart /10:00 - 14:00

Yes! We gaan weer het bos in! De werkdag in Voedselbos Haverland gaat door. We werken geheel corona-proof in groepjes van max. 2. Mogen we jou verwelkomen aanstaande zaterdag om 10.00u?

We willen o.a. bessenstruiken en aardpeer gaan planten. Verder nog meerjarige boekweit zaaien en winterpostelein. Om de bessenstruiken te beschermen tegen reevraat maken we weer stokken die we rondom de struiken in de grond steken.

Inmiddels een bekend beeld met de stokken rondom de nieuwe aanplant. Het heeft zelfs al een eigen naam: het krijgertjesbos 😉

• (tuin)werkhandschoenen en geschikt schoeisel
  • een takkenschaar
  • takkenzaag
  • een steekschop en/of platschop
  • emmer

Praktische informatie

De coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht dus we werken in groepjes van maximaal 2 personen. Het is essentieel dat je je aanmeldt via info@stichtinghaverland.nl of via de whatsappgroep. In het geval er zoveel aanmeldingen binnenkomen dat we de coronamaatregelen niet meer kunnen naleven, dan zijn we helaas genoodzaakt een maximum aantal deelnemers in te stellen.

We zullen op corona-proof wijze lunchen. Nadere informatie hierover volgt een paar dagen vantevoren.