Zaterdag 7 augustus – Maandelijkse werkdag Voedselbos

7 augustus /09:00 - 13:00

Het is weer tijd om het bos in te gaan. Alles staat volop in bloei, dus ook het ongewenste kruid en de grassen. Genoeg werk aan de winkel, eh, het bos… Ben je erbij op zaterdag 7 augustus van 09.00-13.00uur?

• De jonge aanplant beschermen met bamboestokken en gaas
  • onkruid wieden bij de jonge bessenstruikjes
  • (een deel van) het tussenpad maaien

• Een emmer
  • takkenschaar, takkenzaag, snoeischaar
  • zeis (als je die hebt?)
  • (tuin)werkhandschoenen en geschikt schoeisel

Praktische informatie

We houden nog steeds rekening met de 1,5 meter maatregel en daarom vinden we het fijn als je je vooraf aanmeldt via info@stichtinghaverland.nl of via de whatsappgroep. Zo weten we op hoeveel mensen we mogen rekenen en kunnen we eventueel in kleine groepjes of in tweetallen werken.

Daarnaast is het handig om te weten of je komt omdat we een lekkere lunch voorbereiden 😉
In de schuilhut en de ernaast gelegen picknickplek is het goed toeven en er is voldoende ruimte om gepaste afstand te houden.

Mochten er zaken wijzigen, dan wordt je hierover tijdig op de hoogte gebracht via de whatsappgroep.

7 augustus
Website: