Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zaterdag 7 november – Maandelijkse werkdag Voedselbos

7 november /10:00 - 14:00

Gratis

Het weekend van 6, 7, en 8 november staat in het teken van de 20ste Nationale Natuurwerkdag. Een FANTASTISCH initiatief waar jaarlijks duizenden vrijwilligers op vele plekken in Nederland de natuur in trekken om elkaar te helpen mooie projecten en initiatieven te realiseren. Wegens COVID-19 gaat deze dag helaas niet door. Maar… niet getreurd. De maandelijkse werkdag in Voedselbos Haverland gaat WÉL door. 

Wat gaan we doen?

Natuurlijk hebben we allerlei verschillende werkzaamheden voor jullie in petto. Hierover plaatsen we zeer binnenkort meer info.

Corona-proof-planning

Gezien de aangescherpte corona-maatregelen zullen we erop toezien dat er voldoende klussen zijn waarbij we in groepjes van maximaal 4 personen kunnen werken en de 1,5 meter regel kunnen garanderen.

Om één en ander goed te organiseren is het noodzakelijk je vooraf aan te melden via info@stichtinghaverland.nl of via de whatsapp-groep.

Wat mag je meenemen?

  • (tuin)werkhandschoenen
  • geschikt schoeisel en geschikte kleding
  • een takkenschaar
  • een schop

Meld je aub aan via info@stichtinghaverland.nl zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen voor de lunch én zodat we een goede ‘corona-proof-planning’ kunnen maken 😉
Meedoen is gratis. De lunch ook. Maar dus wel even aanmelden. Dankjewel!

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting Haverland
Telefoon:
06 46 59 63 74
E-mail:
info@stichtinghaverland.nl

Locatie

Het Gouden Kwekeriek
Hommelweg 1R
Susteren, Nederland
+ Google Maps