Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 1 mei – Maandelijkse werkdag Voedselbos

1 mei 2021 /10:00 - 14:00

Gratis

Op zaterdag 1 mei van 10.00-14.00 uur ben je weer van harte welkom in Voedselbos Haverland. Met en zonder ervaring. Jong en oud. Iedereen is welkom. Uiteraard werken we binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen, dus op gepaste afstand en in groepjes van 2 personen. Lees gauw verder voor wat we gaan doen en wat je mag meebrengen…

Wat gaan we doen?

  • In de voorgaande jaren plantten we een aantal walnootbomen in het Voedselbos. We gaan eens kijken hoe het met ze gaat. Grote kans dat ze wat extra zonlicht kunnen gebruiken, dus licht snoeiwerk aan de bomen en struiken eromheen om licht en ruimte te scheppen.
  • Het gesnoeide materiaal zullen we naar de open plek brengen bij de schuilhut om het vervolgens te hergebruiken tijdens de NL DOET dag op zaterdag 29 mei.
  • Het gaas en de draad die de vorige keer zijn gespannen mogen verstevigd worden.
  • Tijdens de lunch zullen we de NL DOET dag met de aanwezige vrijwilligers voorbereiden.

Wat mag je meenemen?

  • (tuin)werkhandschoenen en geschikt schoeisel
  • een takkenschaar / snoeischaar
  • takkenzaag
  • eventueel een emmer

Praktische informatie

De coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht dus we werken in groepjes van maximaal 2 personen. Het is essentieel dat je je aanmeldt via info@stichtinghaverland.nl of via de whatsappgroep. In het geval er zoveel aanmeldingen binnenkomen dat we de coronamaatregelen niet meer kunnen naleven, dan zijn we helaas genoodzaakt een maximum aantal deelnemers in te stellen.

Net zoals de vorige keer lunchen we geheel corona-proof. Wij zorgen voor een eenvoudige, lekkere Ă©n veganistische lunch die wordt bereid door onze Els. In de schuilhut en de ernaast gelegen picknickplek is het goed toeven en er is voldoende ruimte om gepaste afstand te houden.

Mochten er zaken wijzigen, dan wordt je hierover tijdig op de hoogte gebracht via de whatsappgroep.

Gegevens

Datum:
1 mei 2021
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting Haverland
Telefoon:
06 46 59 63 74
E-mail:
info@stichtinghaverland.nl

Locatie

Het Gouden Kwekeriek
Hommelweg 1R
Susteren, Nederland
+ Google Maps